Blackjack in de ruimte: we onderzoeken of het kan!

Gepost op

De online casinomarkt is al jaren zo enorm aan het ontwikkelen dat we binnenkort zelfs via onze Virtual Reality wereld met elkaar in 1 ruimte zitten en er van alles om ons heen gebeurd. Terwijl we in feite gewoon aan de keukentafel zitten. Dit is toch niet écht de grens opzoeken? Hier ervaren we toch niet écht die kick? Hoe zouden we het in het échte leven nou spannender kunnen maken… wat als we zouden kunnen blackjack’en, in de ruimte!

Een geweldig idee, laten we het doen!

Inderdaad een super idee! Waarom zijn we hier niet eerder op gekomen? Wat houdt ons tegen? De kansen liggen op tafel! We hebben de technologie om door de Van Allen gordel te komen toch? Ohnee, daar zijn ze nog mee bezig. Maar we zijn toch al op de maan geweest? Hmm. Laten we er maar gewoon vanuit gaan dat het we op en neer naar de sterren kunnen, in elk geval als we dit plan hebben uitgedoktert en uitgevoerd, vind je niet? Laten we aan de slag gaan!

Wat hebben we nodig?

Allereerst niet het saaie clubje grijze pakken dat al 7 kleuren langs de broekpijpen laat glijden zodra ze een spin zien. Échte mannen en échte vrouwen. Durvals & Bikkels! Daar zijn we er echter nog lang niet mee. In de ruimte is er geen zwaartekracht dus de kaarten, de chips en niet te vergeten wijzelf, vliegen overal heen! Dit moeten we bij elkaar houden natuurlijk. Hier is mijn plan:

  • Voor de kaarten komen er klemmen op tafel. Hier kunnen de kaarten simpel en soepel onder geschoven worden. Slim zeg!
  • De chips. Hmmm. Ah! Die maken we magnetisch! De tafel maken we van ijzer. Hoppa. Makkelijk dit.
  • Hoe blijven wij bij de tafel in de buurt. Ik zat te denken aan riemen die ons aan onze stoelen vastmaken. De stoelen zijn dan ook met een soort riem met de tafel verbonden, maar niet al te strak. We moeten wel het gevoel hebben dat we in de ruimte zitten natuurlijk! Zeg, dit gaat goed zo! Nog even en we kunnen met NASA aan de blackjack tafel.
  • Wat doen we met de tafel zelf? Gaaf zou zijn een grote ruimte zodat je echt overal naartoe kunt, zelfs op de kop. Ramen naar buiten zodat we de aarde zien. Schilderingen op de muren om de ervaring nog gekker te maken als we gaan ronddraaien.

Ik denk dat we er zijn! Enige probleem zou zijn als er iemand misselijk wordt, ach plaatsen we toch gewoon aan elke stoel een kotsemmer? Oh wacht nee. Houston we have a problem! Geen zwaartekracht natuurlijk! Ojee… ehh… AH! Extra personeel met zakjes! Die schieten naar je toe als je bijna moet kotsen. Zo blijft alles schoon en duur wordt zoiets toch al. Ja toch?

Ready for take-off!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.