Handig om te weten als je je winkans met blackjack wil vergroten

Gepost op

Er zijn met het spelen van blackjack een aantal dingen die je gewoon moet weten. Als je dit in je achterhoofd houdt en niet vergeet, heb je al veel minder kans te verliezen. Laten we eerlijk zijn, dat is naast het plezier toch waarom we blackjack spelen, of niet?

Twee Azen altijd splitsen

Een Aas is 11 punten, tenzij je na het ontvangen van de volgende kaarten boven de 21 punten uitkomt. Wat gebeurd er dan met de waarde van je Aas? Precies, deze gaat van 11 naar 1 punt waardoor je nog een kans hebt om (zo dichtbij als mogelijk) op de 21 punten te komen. Heb je 2 Azen, dan kun je kiezen: Ga je door met 12 punten en dus nog een kaart? Of splits je ze en heb je dubbele kansen op blackjack te halen. Wie slim is splitst 2 Azen altijd!

Twee tienen nooit splitsen

In tegenstelling tot twee Azen, splits je, mits je, hopelijk, slim bent, twee tienen nooit. Waarom is dit? Twee tienen geeft je 20 punten. De kans dat je dit krijgt is bijna net zo klein als de kans dat je 21 punten krijgt. Het is voor de croupier al moeilijk genoeg om je te verslaan met 20 punten. Niets meer aan doen dus.

Weet hoe je het spel speelt

Een goed begin is het halve werk. Een uitspraak die met veel, dan niet alle zaken te gebruiken is. Zo ook met blackjack. Als je de regels kent, weet je wat er kan gebeuren, weet je wat de croupier voor een mogelijke opties heeft waardoor hij (of zij) jou kan verslaan en weet je wat jij dus het beste kan doen. Kom goed beslagen ten ijs, of ten tafel, dan kun je heel veel geld verdienen met dit mega populaire spel.

Probeer je verliezen niet goed te maken

Waar veel mensen vaak de fout in gaan is door het verlies van een voorgaande ronde goed te maken. Dit doen mensen door een ronde erna extra in te zetten. Het probleem is dat wanneer je dan weer verliest, je alleen nog maar meer geld kwijt bent. Als je gecontroleerd blijft spelen, heb je best kans dit op een iets langere termijn meer dan recht te trekken.

Bepaal van tevoren hoeveel geld je kunt missen

Omdat het een combinatie is van willen winnen met plezier, is het belangrijk dat je van tevoren met jezelf afspreekt hoeveel je mag verliezen, stel je hebt even minder geluk die dag. Dit is niet alleen belangrijk voor je gevoel waarmee je er uiteindelijk mee stopt, ook is het belangrijk dat je al je rekeningen kunt blijven betalen. Zoals vaker wordt gezegd, het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Speel niet te lang achter elkaar

Als je van plan bent de hele dag te blackjack’en, rooster voor jezelf dan elk half uur even pauze in. Ga even een kwartier wat anders doen. Je concentratie erbij houden is belangrijk en dat geldt voor alle casinospellen, werk, werkzaamheden en activiteiten. Zo blijf je fris en weet je wat je doet en waar je mee bezig bent.

Houd je deze dingen goed in je hoofd, dan is het enige wat nog resteert is je heel veel plezier en succes te wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.