Twee manieren om je blackjack skills te verhogen in 24 uur

Gepost op

Voordat je blackjack helemaal onder de knie hebt, heb je wel meer dan 24 uur nodig. Toch zijn er manieren om je snel in het spel te kunnen ontwikkelen, zonder dat je hier jaren aan ervaring voor nodig hebt. Hier zijn een aantal simpele manieren die je kunnen helpen om het spel makkelijker te spelen.

één: Onthoud de verschillende variaties
Blackjack wordt niet overal op precies dezelfde wijze gespeeld. Wees vantevoren bekend met de verschillende mogelijkheden waarop het gespeeld kan worden en bekijk welk spel er gespeeld wordt op de tafel. Over het algemeen zijn er vier verschillende versies, namelijk: Las Vegas Strip, Europees, Atlantic City en Macau. Vegas is de meest gangbare en heeft de meest speler-vriendelijke spelregels. Atlantic City tafels zorgen voor een hoger huisvoordeel en worden vaak met acht decks gespeeld, in tegenstelling tot de Vegas-Strip versie. De Europese versie is het lastigst qua regels, vanwege het maar één keer mogen splitsen van de hand. Macau-regels zijn het meest speelvriendelijk met een huisvoordeel van maar 0,16%.

Huisvoordelen verschillende versies:
Macau: 0,16%
Vegas-Strip: 0,35%
Atlantic City: 0,36%
Europees: 0,42%

twee: Leer wanneer je, je slag moet slaan
Dit lijkt heel logisch, maar het is niet altijd even simpel om door te hebben. Wanneer je minder dan 12 hebt, neem je altijd nog een kaart, wanneer je een harde 17 of hoger hebt (10+7) dan pas je. Maar wat doe je tussen 12-16? Dit hangt voornamelijk ook af van de kaarten van de dealer. Wanneer de dealer een acht of hoger heeft, dan neem je nog een kaart, wanneer dit een 2-7 is, dan laat je het staan, omdat er grote kans is dat de dealer te veel punten haalt (bust). Uitzondering op de regel is wanneer je zelf 12 hebt en de dealer een 2 of 3 heeft.

Wanneer je een ‘zachte’ 12-16 hebt (dus met een aas) gelden de bovenstaande regels ook, met uitzondering van de 17. Wanneer je een zachte 17 hebt (aas+6) is het aan te bevelen een extra kaart te nemen, aangezien je kans hebt de dealer te verslaan zonder dat je te veel kan krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.